Moški in ženska – kako se ljubiti v različnosti?

Home » Moški in ženska – kako se ljubiti v različnosti?

Že tisoče let je človek na Zemlji in mislili bi si, da sedaj bi pa z drug z drugim že morali znati ravnati. A še kar se moški in ženska ne slišita, se ne začutita in v samem bistvu ne vidita. Ker pa smo ljudje bitja odnosov pa si ravno to najbolj želimo – biti slišani, začuteni in videni – a največkrat te potrebe pokažemo na napačen način. Na delavnici za pare se bomo zato dotaknili bistva ženske in bistva moškega. Na 4 urni delavnici se bomo sprehodili skozi 7 različnih tem:

  1. Moški in ženski možgani
  2. Čustva – kako jih prepoznati in nasloviti
  3. Intimnost/strah pred intimnostjo
  4. Kaj potrebuje ženska in kaj potrebuje moški?
  5. Konflikti – kako se prepirati na način, ki ne rani
  6. Temeljna hrepenenja moškega in ženske
  7. Različnost – vir veselja ali prepira?

Cena za posameznike je 50 evrov, a če prideta oba je ta 70 evrov.
Prijava na: info@terapijasanjakranjc.si

Z vami bosta;
1. Jani Jeriček, poročen teolog in terapevt individualne, partnerske in družinske terapije ter izkušen predavatelj in voditelj delavnic za najstnike, študente, vzgojitelje in starše. Najbolj znana so njegova predavanja o ljubezenskih odnosih, zasvojenosti, žalovanju, spolnosti, vzgoji mladih, moškosti in ženskosti. Svoje izkušnje je med drugim pridobil v Centru Chiara in Zavodu Živim, dolgo pa skupaj z ženo z ženo Sanjo Jeriček samostojno pričujeta in predavata predvsem za študente in starše. Ker verjame, da so odnosi ključni za celostni razvoj človeka, želi, da bi vsi čas drug z drugim preživljali kvalitetnejše.

2. Sanja Kranjc, magistra zakonskih in druž. študij, terapevtka individualne, partnerske in družinske terapije, doktorska kandidatka s področja zakonske in družinske terapije ter predavateljica in voditeljica delavnic za pare, starše, študente in skupine za ženske Amasia. Svojo terapevtsko prakso izvaja v Lj in v Nm. Ker verjame, da le preko odnosov lahko pride do sprememb, vidi svoje poslanstvo v tem, da čimveč ozavešča o temelnjih značilnosti odnosov ter pomaga parom do bolj kvalitetnih odnosov, ki so temelj za vse naslednje generacije.