Dogodki in delavnice

Home » Dogodki in delavnice

Moški in ženska – kako se ljubiti v različnosti?

Že tisoče let je človek na Zemlji in mislili bi si, da sedaj bi pa z drug z drugim že morali znati ravnati. A še kar se moški in ženska ne slišita, se ne začutita in v samem bistvu ne vidita. Ker pa smo ljudje bitja odnosov pa si ravno to najbolj želimo – biti slišani, začuteni in videni – a največkrat te potrebe pokažemo na napačen način. Na delavnici za pare se bomo zato dotaknili bistva ženske in bistva moškega. Na 4 urni delavnici se bomo sprehodili skozi 7 različnih tem:

  1. Moški in ženski možgani
  2. Čustva – kako jih prepoznati in nasloviti
  3. Intimnost/strah pred intimnostjo
  4. Kaj potrebuje ženska in kaj potrebuje moški?
  5. Konflikti – kako se prepirati na način, ki ne rani
  6. Temeljna hrepenenja moškega in ženske
  7. Različnost – vir veselja ali prepira?

Cena za posameznike je 50 evrov, a če prideta oba je ta 70 evrov.
Prijava na: info@terapijasanjakranjc.si

Z vami bosta:
1. Jani Jeriček, poročen teolog in terapevt individualne, partnerske in družinske terapije ter izkušen predavatelj in voditelj delavnic za najstnike, študente, vzgojitelje in starše. Najbolj znana so njegova predavanja o ljubezenskih odnosih, zasvojenosti, žalovanju, spolnosti, vzgoji mladih, moškosti in ženskosti. Svoje izkušnje je med drugim pridobil v Centru Chiara in Zavodu Živim, dolgo pa skupaj z ženo z ženo Sanjo Jeriček samostojno pričujeta in predavata predvsem za študente in starše. Ker verjame, da so odnosi ključni za celostni razvoj človeka, želi, da bi vsi čas drug z drugim preživljali kvalitetnejše.

2. Sanja Kranjc, magistra zakonskih in druž. študij, terapevtka individualne, partnerske in družinske terapije, doktorska kandidatka s področja zakonske in družinske terapije ter predavateljica in voditeljica delavnic za pare, starše, študente in skupine za ženske Amasia. Svojo terapevtsko prakso izvaja v Lj in v Nm. Ker verjame, da le preko odnosov lahko pride do sprememb, vidi svoje poslanstvo v tem, da čimveč ozavešča o temelnjih značilnosti odnosov ter pomaga parom do bolj kvalitetnih odnosov, ki so temelj za vse naslednje generacije.

Sanja Kranjc

Sanja Kranjc

mag. zakonskih in družinskih študij

Sem magistra zakonskih in družinskih študij, zakonska in družinska terapevtka ter doktorska kandidatka s področja zakonske in družinske terapije. Delujem po modelu sistemsko- relacijske terapije, po potrebi pa vključujem tudi elemente NLPja (nevrolingvističnega programiranja), EMDRja (desenzitizacija in ponovna predelava z očesnim gibanjem) ter fokusinga.

Kontaktirajte me za pomoč